Horeca faciliteiten

Bij Zuiver kun je ook culinair genieten! Tijdens je bezoek aan de sauna genieten van een heerlijke lunch of diner of gaat je voorkeur uit naar een klein hapje in combinatie met een drankje? In onze verschillende restaurants en bars in de spa kun je terecht voor culinaire traktaties voor zowel lunch als diner, koffie of thee met gebak of een borrel en bite! Onze gevarieerde menukaart biedt je de beste gerechten van het seizoen en ’s zomers kun je bij mooi weer buiten op het zonnige terras van de spa terecht.
En zonder bezoek aan de spa? Onze bar met uitzicht op de tennisbanen nodigt uit voor vers belegde broodjes, huisgemaakte soepen, salades, pizza's en pasta's.

Het à la carte restaurant en de lounge- en relaxbar zijn uitsluitend toegankelijk tijdens een bezoek aan de spa.

 

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook