Hammam ritueel

Hammam is een traditioneel Arabisch reinigingsritueel voor lichaam en geest. Bij Zuiver kun je een hammam ritueel ondergaan in onze sfeervolle hammamruimte.

Het traditionele hammam ritueel is al ruim 800 jaar oud. Langzaam is deze traditie overgevlogen naar het westen, doordat mensen op vakantie in aanraking kwamen met dit bijzondere ritueel. Een hammam ritueel is een weldadige en luxe ritueel en is niet meer weg te denken uit onze spa.

Bekijk het overzicht van de rituelen

3 redenen om een hammam ritueel bij Zuiver te reserveren

Het is goed voor je huid

Tijdens de hammam ritueel wordt je huid gescrubd. Dit zorgt er voor dat je dode huidcellen worden verwijderd. Het zeepritueel zorgt er vervolgens voor dat overtollig talg wordt weggehaald en je huid diep gereinigd wordt. Na dit ritueel heb je zeker een zachte huid!

Het is goed voor je bloedsomloop

Bij een hammam ritueel bij Zuiver neem je ter voorbereiding van het ritueel plaats in de warme omgeving van de stoomcabine. In combinatie met het scrub- en zeepritueel stimuleert dit nog meer de bloedsomloop.

Het is ultiem ontspannen

De hammamruimte bij Zuiver is alleen toegankelijk als je een reservering hebt gemaakt. Naast het ondergaan van het ritueel kun je gebruik maken van de stoomcabine en de sensatiedouche en  kun je heerlijk ontspannen op de ligbanken in deze warme ruimte. Na afloop van het ritueel krijg je namelijk een kopje thee met Turks fruit aangeboden.

Reserveer nu je hammam ritueel

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook