Gym Amsterdam: bekijk ons aanbod

Sporten op je eigen niveau wanneer het jou uitkomt. Zuiver Amsterdam biedt allerlei mogelijkheden op fitnessgebied: van vrij trainen tot groepslessen en personal training.

2020 ZUIVER FITNESS PROMO FILM from Spa Sport Hotel ZUIVER on Vimeo.

Fitter worden? Je spieren verstevigen? Verbeteren van je conditie?

Leg je doelen voor aan één van onze professionele fitnesstrainers en ga aan de slag met je persoonlijke workout schema. De geavanceerde Technogym apparatuur onthoudt iedere trainingssessie, handig om je progressie te meten!

Fitness bij Zuiver: 

  • meer dan 1000 m² ruimte voor fitness en groepslessen
  • ruim opgezette, moderne gym met veel licht
  • de nieuwste apparatuur van Technogym
  • geavanceerde trainingsmiddelen zoals Kinesis en TRX
  • fitness coaching – stel al je vragen over voeding, trainingsschema’s en uitvoering

Proefles aanvragen

Na inspanning komt ontspanning

In ons wellness center kun je na het sporten heerlijk ontspannen in de Spa en genieten van vele faciliteiten zoals acht sauna’s, diverse baden, sfeervolle relaxruimtes en een 40 meter lang zwembad. Fitnessleden kunnen gebruik maken van onze spa faciliteiten tegen een speciaal gereduceerd tarief.

Mywellness app gekoppeld aan alle fitnessapparaten

Ook is het mogelijk om al je bewegingsactiviteiten bij te houden met de mywellness app van Technogym. Je kunt je trainingsschema bijhouden via deze app en ook de instructeurs kunnen je activiteiten bekijken om je nog beter te kunnen begeleiden. Ook worden je activiteiten via apps zoals RunKeeper of Mapmyfitness opgeslagen. Deze app is te downloaden voor IOS en Android gebruikers.

Gym Amsterdam: de gym voor jong en oud waar iedereen op zijn eigen niveau kan werken aan zijn of haar sportieve doelstellingen! Join the club!

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.