Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Populair


XCO

Buik- en rugspieren zijn bepalend voor je houding. XCO helpt je deze te verbeteren. Je traint met een compacte buis met bewegend grind die de bewegingen intensiveert en impulsen geeft aan je spieren. In de les worden rug, schouders, taille en buik snel in vorm gebracht. XCO is dé ultieme buikspiertraining!

Body Pump

Lichtelijk uit vorm? Kom snel 'in shape' bij Zuiver in Amsterdam. Body Pump is een fitness work-out waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen worden aanpakt. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door te variëren in de gewichten. Body Pump is gericht op spierversteviging, afslanken en het behouden van spiermassa. 

BURN

BURN® is een stevige work-out waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je lichaam in shape brengt. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je met twee kleine Xco's werkt aan alle facetten voor een fit en strak lichaam. De work-out bestaat uit cardio (high impact), spierverstevigende oefeningen én core-training voor het versterken van rug, buik en bekken. Zwaar maar ontzettend leuk!

Power Shape

Een intensieve shape training op muziek. Tijdens deze doeltreffende BBB training worden gewichtjes gebruikt en ligt de nadruk naast conditie op vetverbranding en spieruithoudings-
vermogen. Het resultaat? Stevige buik-, been- en bilspieren, een slanke taille en stevige armen! 
Klik hier voor meer informatie over Power Shape