Gratis Pre Summer Health Check

Wil je weten hoe gezond jouw lichaamssamenstelling en voeding is? Schrijf je in voor een gratis Pre Summer Health Check van 15 minuten bij diëtist Fleur om jouw gewicht, vetpercentage en spiermassa te laten checken en een korte analyse van jouw voeding te krijgen. Deze kennismaking met de diëtist kun je ook gebruiken als start van verdere voedingsbegeleiding.

Vink je datum van voorkeur aan en vul in het invulveld je voorkeurstijd (tussen 10.00 en 12.00 uur) in. Fleur neemt z.s.m. contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Datum van afspraak (15 minuten)*

Voorkeurstijd tussen 10.00 uur - 12.00 uur
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons Privacy Policy.

Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook