Fysiotherapie

FysioConcept: Fysio op topniveau!

FysioConcept heeft jarenlange ervaring met het behandelen van (top)sporters. Wereldtoppers in verschillende takken van sport zijn door ons succesvol behandeld.

Niet alleen na het ontstaan van een blessure, maar ook ter preventie van het ontstaan van blessures kan het zeer zinvol zijn om een (top)sporter te behandelen. Een (top)sporter belast zijn/haar lichaam zeer intensief en bouwt in trainingen en wedstrijden soms te veel spanning op in de spieren waardoor delen van het lichaam uit balans kunnen raken en het risico op het ontstaan van blessures wordt vergroot. Onze fysiotherapeuten kunnen met hun onderzoek achterhalen waar die verstoringen van het lichaam zitten. Door tijdige behandeling en training kunnen die verstoringen eruit worden gehaald, het lichaam weer in balans worden gebracht en het risico op het ontstaan van blessures worden verkleind.

Ga naar de website van FysioConcept

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook