Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Gratis toegang luxe spa 

Alle fitnessleden van Zuiver hebben gratis toegang tot de luxe spa van Zuiver*. 

In het wellness center van Zuiver kun je na het sporten tot rust komen en genieten van vele faciliteiten zoals acht sauna’s, diverse baden, sfeervolle relaxruimtes en een 40 meter lang zwembad. Leden mogen dagelijks één uur gratis gebruik maken van deze luxe spa en kunnen gratis deelnemen aan de opgietingen. Wil je langer blijven? Dat kan tegen betaling van € 7,50 per uur met als maximum de dagentreeprijs (bij besteding van € 7,50 of meer wordt het eerste uurtarief niet in rekening gebracht).  

De spa is dagelijks geopend van 09:00 tot 22:30 uur, op vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 23:30 uur. Het dragen van badkleding is in de spa niet toegestaan. Mocht je de spa liever bezoeken met badkleding, dan ben je iedere dinsdag en donderdag welkom. Deze dagen is het verplicht badkleding te dragen in de spa. 

Voor het gebruik van de spa door fitnessleden gelden onze algemene voorwaarden. Klik hier om deze na te lezen.

Ben je nog geen lid? Heb je vragen of wil je graag een rondleiding? Neem direct contact met ons op via onderstaand formulier.

Aanmelden


Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer
Opmerkingen

* Uit veiligheidsoverwegingen kan het voorkomen dat er een beperkt aantal bezoekers wordt toegelaten. Zuiver heeft het recht om het maximum aantal spabezoekers te bepalen.