Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Fitness faciliteiten

Fitness op je eigen niveau en wanneer het jou uitkomt. Zuiver in Amsterdam biedt alle mogelijkheden op fitnessgebied: van vrij trainen tot groepslessen en personal training. 

Fitter worden? Je spieren verstevigen? Verbeteren van je conditie?
Leg je doelen aan onze fitness professionals voor en ga vervolgens aan de slag met je persoonlijke work-out schema. De geavanceerde Technogym apparatuur onthoudt iedere trainingssessie, handig om je progressie te meten!  

Fitness bij Zuiver: 
- meer dan 1000 m² ruimte voor fitness en groepslessen
- ruim opgezette, moderne gym met veel licht
- de nieuwste apparatuur van Technogym
- geavanceerde trainingsmiddelen zoals Kinesis en TRX
- fitness coaching – stel al je vragen over voeding, trainingsschema’s en uitvoering

Gratis toegang tot de spa van Zuiver
In dit wellness center kun je na het sporten heerlijk ontspannen en genieten van vele faciliteiten zoals acht sauna’s, diverse baden, sfeervolle relaxruimtes en een 40 meter lang zwembad. Als lid mag je dagelijks één uur gratis gebruik maken van deze luxe spa. Wil je langer blijven? Dat kan tegen betaling van € 7,50 per uur met als maximum de dagentreeprijs.  

Mywellness app gekoppeld aan alle fitnessapparaten
Ook is het mogelijk om al je bewegingsactiviteiten bij te houden met de mywellness app van Technogym. Je kunt je trainingsschema bijhouden via deze app en ook de instructeurs kunnen je activiteiten bekijken om je nog beter te kunnen begeleiden. Ook worden je activiteiten via apps zoals RunKeeper of Mapmyfitness opgeslagen. Deze app is te downloaden voor IOS en Android gebruikers.