Corona update

UPDATE  13 JANUARI 2021 

Uit de persconferentie van dinsdag 12 januari is gebleken dat de lockdown die in eerste instantie tot en met 19 januari zou duren verlengt wordt tot en met 9 februari. Dit betekent helaas dat wij genoodzaakt zijn om tot en met 9 februari de deuren van al onze faciliteiten gesloten te houden.

UPDATE 14 DECEMBER 2020 

Uit de persconferentie van vanavond is gebleken dat Nederland op dinsdag 15 december wederom een vergaande "lockdown" ingaat Dit betekent helaas dat wij genoodzaakt zijn om tot en met 19 januari de deuren van al onze faciliteiten wederom te sluiten. 

Wij zullen onze online lessen weer gaan oppakken via onze Fitness Zuiver App en via Facebook. Via Facebook zullen wij ditmaal via een gesloten Facebookgroep gaan werken. Deze Facebookpagina heet "Fitness Zuiver Online Lessen". Klik op lid worden en wij zullen jouw aanvraag goedkeuren.

In de aankomende dagen zullen wij je per mail en op de Fitness Zuiver App op de hoogte stellen van overige onderwerpen zoals betalingen van lidmaatschappen en lesroosters.

 

UPDATE ZATERDAG 28 NOVEMBER 2020

De overheid heeft een mondkapjesplicht voor publieke binnenruimten aangekondigd welke zal ingaan vanaf 1 december 2020. Hieronder zetten we graag uiteen wat dit betekent voor jouw bezoek aan Fitness Zuiver

 • Vanaf het moment dat je het pand van Spa Sport Hotel Zuiver betreedt is het dragen van een mondkapje, welke zowel mond als neus bedekt, verplicht.
 • Ook tijdens het lopen naar bijvoorbeeld een groepsles dien je een mondkapje te dragen
 • Tijdens de les of het vrijsporten hoef je geen mondkapje te dragen. Dit geldt ook voor wanneer je van apparaat wisselt.
 • Instructeurs van Fitness Zuiver dragen ook een mondkapje, behalve tijdens het lesgeven.

Bedankt voor je medewerking


UPDATE  WOENSDAG 18 NOVEMBER 2020

In de persconferentie van dinsdag 17 november is aangekondigd dat de verzwaring van de gedeeltelijk lockdown vanaf donderdag 19 november zal worden teruggedraaid. Dit is goed nieuws, ook voor leden van Fitness Zuiver. Dit betekent namelijk dat we vanaf donderdag 19 november 2020 de groepslessen weer mogen opstarten. Voor het up to date groepslessenrooster en het maken van een reservering gebruik je de Fitness Zuiver App.

In de update van 14 oktober 2020 hieronder vind je de overige regels die onveranderd van kracht blijven bij Fitness Zuiver.

UPDATE 3 NOVEMBER 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van deze avond voorzien we je graag van wat extra informatie aangaande de gevolgen voor Fitness Zuiver. Het is voor sportscholen vanaf woensdag 4 november 22:00uur niet meer toegestaan om groepslessen te geven. Dit houdt voor de groepslessen bij Fitness Zuiver in dat deze op woensdag 4 november nog zullen plaatsvinden volgens schema. Vanaf donderdag 5 november zullen alle groepslessen voor de komende periode komen te vervallen. Zodra er iets verandert vind je hierover een update op deze pagina. Meer informatie volgt later deze week.

UPDATE 14 OKTOBER 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 13 oktober lichten we je graag verder in over de gevolgen voor Fitness bij Zuiver. Allereerst zijn we natuurlijk enorm blij dat we niet hoeven te sluiten zodat jij geen workout hoeft te missen. Om open te kunnen blijven zijn er wel een aantal belangrijke (nieuwe) regels van toepassing. Hieronder een overzicht van de nieuwe regels en maatregelen die gelden:

   • De kleedkamers en douches zijn niet langer in gebruik. Kleed je thuis om en breng geen tas of waardevolle spullen mee. Je kunt in de fitness je jas ophangen
   • Reserveren van een fitness sessie of groepsles blijft verplicht.
   • Bij ieder bezoek dien je je altijd eerst te melden bij de fitnessbalie
   • Het is niet toegestaan om voor hetzelfde tijdstip een reservering voor beneden en boven te maken. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk leden blij maken
   • Maak alleen een reservering wanneer je daadwerkelijk komt. Blok niet onnodig een plaats waar iemand anders gebruik van zou kunnen maken. Bij misbruik wordt je account mogelijk tijdelijk geblokkeerd
   • Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van jouw workout of groepsles naar Fitness Zuiver
   • Wanneer je wacht voor de start van een groepsles dien je dit te doen op de aangegeven plek met inachtneming van de 1,5 meter afstand-regel
   • Ruim alle spullen op en maak apparaten schoon wanneer je klaar bent
   • Je dient direct na afloop van je workout of groepsles weer te vertrekken
   • Groepslessen zijn toegestaan en uiteraard zorgen wij voor een veilige omgeving en beperking van het aantal deelnemers
   • Uiteraard gelden nog altijd de basisregels die van kracht zijn sinds de uitbraak van het coronavirus: kom niet als je ziek bent, houd 1,5 meter afstand, was regelmatig je handen en vermijd drukt

Als we ons met z'n allen aan deze regels houden kunnen we ervoor zorgen dat we mogen blijven sporten.

Wees lief voor elkaar en blijf gezond!

UPDATE 30 SEPTEMBER 2020

Beste lid van Fitness Zuiver,

Wellicht dat jullie vragen hebben naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag. Gelukkig verandert er voor jou als sporter bij Zuiver eigenlijk niets en kun je gewoon blijven trainen zoals je gewend bent. Sportgelegenheden zijn uitgezonderd van de nieuwe maximumregel van 30 personen per ruimte, dit betekent dat er in de fitness geen wijzigingen zijn. Wel zullen wij als personeel (met uitzondering van onze groepslestrainers) vanaf heden een mondkapje dragen, dit doen wij naar aanleiding van het advies van de burgemeester. Het is een advies en staat jullie dan ook vrij om dit advies op te volgen.

Vanaf 1 oktober zullen wij meer groepslessen toevoegen aan ons rooster en zullen de fitnessblokken aaneengesloten worden, hiermee komt de 15/30 minuten sluiting tussen ieder sportblok te vervallen. Wij zullen als instructeurs meer op de vloer te vinden zijn en extra schoonmaakrondes maken. Wij vragen jullie nogmaals om zowel bij vrij trainen als na de groepsles de door jou gebruikte materialen en apparaten zelf schoon te maken.

Wij verzoeken jullie om bij deelname aan een groepsles voorafgaand aan de les in het aangegeven vak te wachten, 1,5 meter afstand van elkaar te houden en niet voor de ingang van de zaal te staan.

Wanneer wij met elkaar de richtlijnen van het RIVM én de regels die wij bij Zuiver hebben opgesteld naleven kunnen wij er hopelijk voor zorgen dat onze fitness open blijft.

Laten we het vooral leuk houden samen, wees lief voor elkaar en blijf gezond!

Tot snel, Rick

Uit de persconferentie van vanavond is gebleken dat Nederland op dinsdag 15 december wederom een vergaande ‘lockdown’ ingaat. Dit betekent helaas dat wij genoodzaakt zijn om tot en met 19 januari de deuren van al onze faciliteiten wederom te sluiten. Dit met uitzondering van de afdeling tennis waar onder strikte voorwaarden nog gebruik van de buitenbanen kan worden gemaakt.

De komende dagen staan in het teken van het op de juiste wijze informeren van onze gasten, medewerkers, huurders, leveranciers en andere belanghebbenden. Ook dienen wij na te denken over enkele praktische zaken als aanwezigheid, roosters en het wel of niet laten doorgaan van de maandelijkse incasso’s. Jullie leidinggevende neemt hierover contact met je op en bespreekt de gevolgen.

Dit betekent dat wij tot nadere berichtgeving aan alle collega’s van Spa Sport Hotel Zuiver en Amstelpark vragen om beschikbaar en oproepbaar te zijn. Jouw directe leidinggevende informeert je tijdig over de uit te voeren werkzaamheden. Vanzelfsprekend wordt hierbij rekening gehouden met zaken als het gesloten onderwijs en kinderopvang.

Blijf gezond en steun elkaar in deze moeilijke tijden! We beschikken samen over een enorme veerkracht en zullen ook de aankomende fase gezamenlijk het hoofd bieden.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!