Figuranten gezocht!

Ben jij fan van Fitness Zuiver en heb je altijd al willen figureren in een promotievideo? Dan is dit je kans!
Zaterdag 13 april vinden de opnames in onze fitness plaats tussen 08.00 en 12.30 uur. Je zult tijdens de opnames een rol krijgen op de achtergrond. Geen zorgen, je hoeft dus niet te acteren of iets te zeggen! Als dank voor je deelname ontvang je een leuke goodiebag inclusief 2 entreevouchers voor een dagje ontspannen in de spa van Zuiver (dag zelf te bepalen). Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in via onderstaand contactformulier. Je ontvangt vervolgens per mail alle nodige informatie.

Wil je voor je aanmelding meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar Claire - c.leenders@zuiveramsterdam.nl

Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Leeftijd*
Voor welke opnames wil je je aanmelden? *

We wijzen je op ons Privacy Policy.

Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook