FAQ Vouchers

Ik wil een bezoek brengen aan de spa, zijn alle faciliteiten geopend?

Al onze faciliteiten zijn geopend, wij hanteren voor onze faciliteiten een maximaal aantal gasten. Voor het betreden van de sauna’s en baden kun je op de aangegeven stickers vinden hoeveel gasten er plaats mogen nemen. De douches faciliteiten zijn ook geopend.

Mag ik mijn ticket van vakantieveilingen/Social Deal na de verlopen datum inleveren?

Alle tickets met een verloopdatum na 1 maart 2020 zijn in te leveren tot 1 juni 2021. Uiteraard geldt dit alleen voor tickets die nog niet verzilverd zijn. Een verzilvering vindt plaats wanneer je onze spa hebt betreden met de betreffende voucher.

Ik ben in het bezit van een vakantieveilingen/Social Deal voucher maar het lukt mij niet een reservering te maken.

Wij werken dagelijks met een beperkte beschikbaarheid, tevens ontvangen wij een maximaal aantal gasten met een voucher. Wanneer het maximum gasten met een voucherreservering is bereikt kunnen wij voor die dag geen gasten met voucher meer ontvangen. Het is dan niet mogelijk een reservering te maken voor deze dag. Wij hebben daarom de geldigheid van alle vouchers met een verloopdatum na 1 maart 2020 verlengd, de vouchers zijn in te leveren tot 1 juni 2021. Wij adviseren je dan ook om ruim van te voren een reservering te maken, zodat je er van verzekerd bent dat je op de dag naar keuze een bezoek kunt brengen aan onze spa.

Hoe weet ik of mijn voucher nog niet verzilverd is?

Je voucher wordt bij aankomst gescand en daarmee verzilverd, we raden je aan een gebruikte voucher na je bezoek te verwijderen.

Waar kan ik een reservering maken met mijn vakantieveiling voucher?

Ga naar https://zuiveramsterdam.nl/vakantieveilingen en maak direct je reservering online. Neem de voucher mee bij je bezoek.

Waar kan ik een reservering maken met mijn Social Deal voucher?

Ga naar https://zuiveramsterdam.nl/socialdeal  en maak direct je reservering online. Neem de voucher mee bij je bezoek.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook