Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
Lidmaatschappen

Wat houdt een Body & Mind lidmaatschap in?
Met een Body & Mind lidmaatschap kun je onbeperkt gebruikmaken van de fitness-, groepsles- en de luxe spa van Zuiver. Binnen de Body & Mind lidmaatschappen zijn er verschillende mogelijkheden. De verschillende opties zijn hier te bekijken.  

Is begeleiding inbegrepen bij een Body & Mind lidmaatschap?
Als sportlid van Zuiver heb je recht op een traject van zeven intakes met een van onze fitnesstrainers. Bovendien zijn er altijd twee trainers op de vloer aanwezig waaraan fitnessleden van Zuiver vragen kunnen stellen.    

Is er een speciaal fitness lidmaatschap voor studenten?
Voor scholieren en studenten heeft Zuiver een speciaal Studenten lidmaatschap. Op vertoon van je collegekaart kun je voor €45 per maand onbeperkt gebruikmaken van de fitness-, groepsles- en luxe spa

Is er een speciaal fitnesstarief voor 65+?
Voor 65-plussers heeft Zuiver het Daluren lidmaatschap. Met dit fitness lidmaatschap heb je van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur toegang tot de fitness faciliteiten. Daarnaast kun je op zaterdag en zondag tussen 08:00 en 19:00 uur in de fitness terecht. 

Wat zijn de kosten voor personal training bij Zuiver?
Personal training kan bij Zuiver per 30 of 60 minuten. De kosten voor 30 minuten personal training bedragen €35. De kosten voor 60 minuten personal training bedragen €65. 

Zijn er kortlopende fitness lidmaatschappen of strippenkaarten?
Bij Zuiver kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar fitness lidmaatschap. Op deze manier hoef je jezelf niet voor een bepaalde periode te verbinden aan onze sportschool. Dit geeft je de mogelijkheid om je fitness lidmaatschap, met inachtneming van de opzegtermijn, op ieder moment op te zeggen. Op dit moment bieden wij geen strippenkaarten voor onze sportschool aan.

Wat is de opzegtermijn van mijn fitness lidmaatschap bij Zuiver?
Na de initiële lidmaatschapsperiode is je fitness lidmaatschap maandelijks opzegbaar (opzegtermijn van 1 maand). Opzeggen is mogelijk door het opzegformulier bij de centrale receptie in te vullen. 

Is het mogelijk om mijn fitness lidmaatschap tussentijds stil te zetten?
Met een legitieme reden (blessure, medische ingreep, zwangerschap of werk in het buitenland) is het mogelijk om je lidmaatschap tussentijds te 'bevriezen’. De minimale bevriezingsperiode is 1 maand, de maximale bevriezingsperiode is 6 maanden.  

Hoelang heb ik toegang tot de luxe spa van Zuiver?
Fitnessleden mogen dagelijks één uur gratis gebruik maken van deze luxe spa. Wil je langer blijven? Dat kan tegen betaling van € 7,50 per uur met als maximum de dagentreeprijs.   ;