Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Evenementenlocatie in Amsterdam

Bij Zuiver vinden diverse maandelijkse of jaarlijkse terugkerende evenementen plaats. Wij weten dan ook als geen ander hoe alles in goede banen te leiden en optimale service te bieden aan zowel grote als kleine groepen. Zo is onze evenementenlocatie onder andere geschikt voor:

Sportevenementen 
Workshops
Fotoshoots 
Personeelsuitjes

Samen met u maken wij een plan op maat, zodat de dag, het weekend of de week een gegarandeerd succes wordt.

Uitstekend bereikbaar

Eén van de kenmerken van een goede evenementenlocatie is de bereikbaarheid. Het moet voor de genodigden eenvoudig zijn om de locatie te bereiken, zowel per auto als het openbaar vervoer. De evenementenlocatie van Zuiver is via de ringweg A10 uitstekend bereikbaar en de locatie beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer (bus, trein en metro) is de locatie eenvoudig te bereiken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om de bereikbaarheid. 

Tarieven en beschikbaarheid

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, tarieven en/of beschikbaarheid? Neem vooral contact met ons op via 020 3010 700 of zakelijk@zuiveramsterdam.nl. Wij denken graag met u mee!

Adres
Koenenkade 8 
1081 KH - Amsterdam 
020 3010 700

'Zelfs voor de meest kritische zakelijke gast is Zuiver Amsterdam niks te gek. De flexibele, dienstverlenende houding van het personeel, de relaxte, sportieve sfeer van het complex en de prachtige ligging, maken een zakelijk evenement tot een groot succes.'
Jolanda Muilenburg, Manager Management Support, Adecco Group The Netherlands