Fysiotherapie

FysioConcept: Fysio op topniveau!

FysioConcept heeft jarenlange ervaring met het behandelen van (top)sporters. Wereldtoppers in verschillende takken van sport zijn door ons succesvol behandeld.

Niet alleen na het ontstaan van een blessure, maar ook ter preventie van het ontstaan van blessures kan het zeer zinvol zijn om een (top)sporter te behandelen. Een (top)sporter belast zijn/haar lichaam zeer intensief en bouwt in trainingen en wedstrijden soms te veel spanning op in de spieren waardoor delen van het lichaam uit balans kunnen raken en het risico op het ontstaan van blessures wordt vergroot. Onze fysiotherapeuten kunnen met hun onderzoek achterhalen waar die verstoringen van het lichaam zitten. Door tijdige behandeling en training kunnen die verstoringen eruit worden gehaald, het lichaam weer in balans worden gebracht en het risico op het ontstaan van blessures worden verkleind.

Ga naar de website van FysioConcept

Our members rate the atmosphere at Zuiver with an 8.3

Members give our instructors an average score of 8.5

Special reduced rate for entry to the spa

Broad range of facilities and group lessons

Proefles aanvragen

Please view our Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.