The benefits of a hot tub

Een hot tub wordt door onze gasten ervaren als ontspannend en prettig maar wist je dat het gebruik van een hot tub ook een positieve bijdrage kan leveren aan de gezondheid van het menselijk lichaam?

Een hot tub verbetert de geestelijke gezondheid

Door het dagelijkse leefpatroon van werk, school of het huishouden kan het voorkomen dat je niet genoeg zorg besteed aan je geestelijke gezondheid.  Al snel kan stress een negatief effect hebben op je geestelijke gesteldheid en daarom is het belangrijk om naast je lichaam ook je geest voldoende rust te geven.  Onze psychische en lichamelijke gezondheid staan nauw in contact met elkaar en dienen daarom ook in balans te zijn.

De warmte van een hot tub zorgt ervoor dat je zowel het lichaam als de geest een moment rust gunt. Het helpt je om stress los te laten en om het immuunsysteem te versterken. Naast het positieve effect op de geest helpt de warmte van een hot tub ook om de bloedsomloop te verbeteren.

Positief effect op de huid

De warmte van een hot tub zorgt er ook voor dat het menselijke lichaam gaat zweten. Dit zorgt ervoor dat onze huid zich ontdoet van afvalstoffen waardoor de uitstraling van onze huid verbeterd wordt.

93% of our guests recommend us to others.

8 saunas, 2 restaurants, hot tubs and much more!

Book online and pay on location!

The most relaxing day away in Amsterdam!

Friend's day

Wonderful place where u can really rest and enjoy everything what this spa offers .For sure I will come back.

Eweline, via Facebook

i spent a wonderful time there - relaxing and quiet place - highly recommended

Artur, via Facebook