Duo massage

Samen genieten van ultieme ontspanning!

Geniet samen van een heerlijke ontspannende duo massage bij Spa Sport Hotel Zuiver. Tijdens de duo massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen masseur. Echt een ideaal cadeau voor jullie beide!

Wat is een duo massage?

Een duo behandeling onderga je samen in één ruimte, met ieder zijn/haar eigen masseur. De massage is een combinatie van een hotstone en ontspanningsmassage. Hierbij brengen wij het beste van beide behandelingen samen waardoor je als herboren weer richting huis terugkeert.

Online reserveren

Voor wie is een duo massage geschikt?

De duo massage leent zich uitstekend om cadeau te doen aan:

  • Je partner
  • Een jarige vriend(in)
  • Je zus of broer
  • Een bruidspaar
 Advies van deskundige Lara

Advies van onze deskundige

Sinds een aantal weken is het mogelijk om bij Zuiver een Duo Massage te reserveren. Voor veel mensen is het een grote stap om een massage te boeken. Je wordt nu eenmaal door een onbekend persoon aangeraakt. Om de stap een stukje kleiner te maken is het nu mogelijk om samen met je partner of beste vriend(in) te genieten van een massage. Zo is er altijd iemand in de buurt die je vertrouwd en waar jij je veilig bij voelt. Na de massage zal je merken dat het eigenlijk helemaal niet zo spannend is en ga je met ontspannen gevoel weer richting huis.

Lara Kapfenbergen, Spa Manager bij Spa Sport Hotel Zuiver

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook