Deze dagen moet je in 2019 vrij nemen

De meeste werkende Nederlanders krijgen op 1 januari weer 24 of 25 nieuwe vakantiedagen. Dagen waarop je vrij bent maar wel lekker doorbetaald krijgt. 5 weken vakantie op jaarbasis klinkt natuurlijk heerlijk maar wist je dat je er nog veel meer uit kan halen door je vakantiedagen slim in te zetten?

Hoe haal je meer uit je vakantiedagen in 2019?

Allereerst is het slim om je vakantiedagen niet in de zomer in te zetten. Dit heeft meerdere redenen zoals:

  • Vakanties zijn in deze periode duurder
  • Er zijn in deze periode geen feestdagen waarop je vrij bent
  • En waarom zou je uit Nederland weg gaan als het eindelijk lekker weer is?

Maar hoe en wanneer haal je dan wel meer uit je vakantiedagen? Je kan je vakantiedagen het beste combineren met feestdagen en weekenden waarvan je weet dat je ze sowieso vrij bent. Denk bij feestdagen bijvoorbeeld aan Pasen, Pinksteren en Hemelsvaartdag. Als je in 2019 17 dagen opneemt dan ben je in totaal 41 dagen vrij.

Januari

Het slim spelen met vakantiedagen kan al vanaf de eerste paar dagen van het nieuwe jaar. 1 januari valt op een dinsdag in 2019. Vraag 2, 3 en 4 januari vrij en je hebt bijna een hele week voor jezelf.

April

Dit is een maand vol feestdagen. Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag vallen allemaal in april. Door 23 t/m 26 april vrij te nemen rijg je mooi aantal vrije dagen aan elkaar.

Mei

Met Hemelvaartsdag kun je ieder jaar een lekker lang weekend creëren door de vrijdag erna, In 2019 vrijdag 31 mei, vrij te nemen.

Juni

Door vier vakantiedagen op te nemen na Tweede Pinksterdag (altijd op maandag) pak je heerlijk anderhalve week voor jezelf.

Kerst

Eerste en Tweede Kerstdag vallen in 2019 op een woensdag en een donderdag. Je kunt natuurlijk lekker de drie dagen daaromheen opnemen. Als je het helemaal bont wilt maken pak je ook nog de 30ste en 31ste (maandag en een dinsdag) mee en heb je dus bijna twee volle weken vrij.

Volg het plan hierboven op en je pakt 41 vrije dagen (weekends inbegrepen) terwijl je er maar 17 op hoeft te nemen. Lijkt ons een heerlijk vooruitzicht.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook