Detox Yoga Special - niet leden

Prijs: € 20,00

Wanneer: Zondag 29 september 2019 | 10.00 – 13.00

Locatie: Koenenkade 8, Amsterdam

Uitverkocht

De herfst staat weer voor de deur, de dagen worden korter en de bladeren verkleuren. Je merkt vast ook dat de zomerse uitbundigheid langzaam plaatsmaakt voor een passievere levensstijl. Deze wisseling van de seizoenen kan zorgen voor onrust in je lichaam en geest. Het liefst wil je zo lang mogelijk genieten van de nazomer en er zoveel mogelijk energie uithalen zodat je de negatieve ideeën en energieën kunt loslaten. Fitness Zuiver gaat daarbij helpen tijdens de Detox Yoga Special welke bestaat uit een rustgevende Detox Yin Yoga sessie gegeven door Afke en een Detox ademhalingssessie door Ronald Smit.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook