Detox & Relax - the spring edition - Leden

Prijs: € 5,00

Wanneer: Zaterdag 28 maart 2020 | 11.00 – 14.00

Locatie: Koenenkade 8, Amsterdam

Uitverkocht

In de yogafilosofie gaan we er vanuit dat we verbonden zijn met de natuur. De winter is daarom een goed moment om naar binnen te keren en plannen te bedenken. De lente daarentegen, is het moment om die plannen tot uitvoering te brengen. Door te detoxen reset je je lichaam, laat je de opgebouwde afvalstoffen los en krijg je weer meer energie. Detox yoga oefeningen kunnen ervoor zorgen dat je lichaam van binnenuit wordt gereinigd. Je zult merken dat je energieker en meer helder van geest bent. Yoga oefeningen die het detoxen ondersteunen zijn twists met het bovenlichaam. Je helpt de afvalstoffen goed af te voeren door diep te ademen en na een sessie water of (detox)thee te drinken.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook