Romantisch dagje weg voor 2

Wil je er met zijn tweeën een dagje tussenuit? Ga dan eens weg van de traditionele dagjes weg en kies voor een bijzonder en romantisch uitje. Denk daarbij niet meteen aan jullie vaste restaurant of een avondje op de bank – er zijn zoveel andere manieren te bedenken om samen te zijn en mooie herinneringen te maken! Geniet samen van een onvergetelijke spa dag bij Zuiver!

Zo ziet jullie dag er uit!

 

Romantisch dagje weg zonder kinderen

Wil je weer een keer het gevoel herbeleven van jullie eerste date? Laat het gezinsleven een dag achter jullie en geniet samen van een romantische spa dag. Eindelijk even tijd voor jezelf, samen heerlijk dineren en keer beide helemaal zen richting huis.

Profiteer van onze aanbiedingen

Een romantisch dagje hoeft niet veel geld te kosten. Zuiver heeft iedere maand diverse aanbiedingen waardoor je kan genieten van een betaalbare spa dag. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze huidige aanbiedingen? Bekijk dan onze actiepagina.

Bekijk onze spa acties

Een romantische dagje uit verlengen met een hotelovernachting

Hoe fijn is het om na een rustgevende en ontspannen spa dag lekker neer te ploffen in jullie hotelkamer? Bij Zuiver kan je ook gebruik maken van uiteenlopende hotelarrangementen. In deze hotelarrangementen zit een spa bezoek op zowel de dag van aankomst, als op vertrek inbegrepen. Voor een overzicht van onze hotelarrangementen klik hier.

Bekijk alvast onze faciliteiten

Heb je nog nooit eerder een bezoek gebracht aan Spa Sport Hotel Zuiver? Bekijk dan de impressie van onze spa faciliteiten en krijg alvast een indruk van het meest romantische dagje weg van Amsterdam. Bekijk de impressie hier.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook