Dagje weg met moederdag

Het leukste uitstapje met je moeder!

Moederdag staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat alle moeders weer een dag lang in het zonnetje gezet mogen worden! Zuiver biedt jullie tal van mogelijkheden om van Moederdag een onvergetelijke dag te maken. Hieronder geven wij enkele voorbeelden.

Verwen je moeder met een heerlijke spa arrangement

Gunt jouw moeder zichzelf nooit een moment rust? Is ze altijd bezig met werk of het gezin en verdiend zij wel een dag ontspanning? Geef haar dan een spa arrangement cadeau! Zuiver heeft diverse spa arrangementen samengesteld, variërend in prijs en inhoud. Voor een compleet overzicht van onze arrangementen klik hier.

Pedicure of manicure

Leg je moeder een uur lang helemaal in de watten met een pedicure of manicure. Waarschijnlijk is dit een behandeling waar je moeder doorgaans geen tijd voor heeft. Voor een overzicht van de behandelingen klik hier.

Samen culinair genieten

Geniet tussen de saunarondes door van de heerlijkste culinaire gerechten van onze menukaart. In onze verschillende restaurants en bars kun je terecht voor culinaire traktaties voor zowel lunch als diner, koffie of thee met gebak of een borrel en bite!

Profiteer met Moederdag van onze acties

Geniet op moederdag van uiteenlopende kortingsacties op o.a. massages, arrangementen en entreebewijzen van Zuiver. Met deze acties kan jij op een voordelige manier genieten van een welverdiende spa dag. Met deze arrangementen kan jij zowel ’s ochtends, in de middag of na werktijd genieten van een relaxmoment. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 100.000 gasten waarvan bijna 94% ons aanbeveelt bij anderen.

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook