Dagje weg met collega’s

Roepen jij en je collega al weken dat jullie toe zijn aan ontspannen dagje weg? Dan wordt het tijd om een dag in jullie agenda te omcirkelen. Bij Zuiver zien we steeds meer groepjes collega’s onze spa binnenstappen. Veelal combineren collega’s een dagje inspanning op werk met een ontspannen avond in onze spa.

De meest voorkomende redenen zijn:

  • Gedurende een spa avond kan je ontspanning en culinair genieten combineren. Je hoeft na werk niet in de keuken te staan.
  • Alle stress van werk kan je in een dag/avond achter je laten
  • Je hebt eindelijk tijd om het een keer niet over werk gerelateerde onderwerpen te hebben

Liever niet naakt?

Vind je het niet prettig om samen met je collega een reguliere spa dag te bezoeken? Zuiver organiseert speciale badkledingdagen voor iedereen die wel van alle spa wellness faciliteiten wil genieten, maar niet naakt. Voor wie graag een zwembroek, badpak of bikini in de sauna aanhoudt, zijn iedere dinsdag en donderdag badkledingdagen.

Een dagje met collega’s hoeft niet duur te zijn

Zuiver heeft regelmatig leuke aanbiedingen waardoor jij kan genieten van een betaalbare wellnessdag. Ben je nieuwsgierig van welke acties jij op dit moment kan profiteren? Bekijk dan onze acties pagina en bepaal samen met je collega welke actie of arrangement het beste bij jullie past.

Bekijk onze spa acties

Zo kan een dagje weg er uit komen te zien

Ik wou samen met mijn collega weer eens wat anders doen dan een borrel of een bezoek aan een restaurant. Zuiver vormde voor het perfecte alternatief! Lekker eten, een ruime spa en voor ons was het fijn dat er badkledingdagen waren ingevoerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook