Dagje weg in de herfstvakantie 2020

De herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur. Een week die jij kan gebruiken om weer tijd voor jezelf in te plannen en weer dingen te doen die jij echt leuk vindt. Om het maximale uit je herfstvakantie te halen hoef je niet altijd naar het buitenland te vertrekken. Zuiver geeft jou met dit artikel 3 tips voor de aankomende herfstvakantie.

4x Inspiratie voor de herfstvakantie

1. Gun jezelf een heerlijke massage of gezichtsbehandeling

Je hebt misschien niet altijd tijd of geld voor een massage maar de herfstvakantie is het perfecte moment om jezelf even in de watten te laten leggen. Maak een keuze uit een heerlijke onspanningsmassage, hotstone massage of een heerlijke gezichtsbehandeling. Eén ding is zeker… je keert als herboren richting huis.

2. Een gezellige spa dag met je beste vriend(in)

Roep je al weken dat je weer eens een leuke dag moet inplannen met je beste vriend(in)? Lukt het maar niet om dag te vinden waarop jullie alle twee vrij zijn? Pak dan jullie agenda’s erbij en plan een dag in de herfstvakantie! In deze periode kan je bij Zuiver genieten van verschillende acties.

Bekijk onze arrangementen

3. Geef je sportieve ambities in de herfstvakantie weer een kickstart

Waarom zou je wachten tot 1 januari om weer te gaan beginnen met sporten als je deze maand al resultaat kan boeken? Bij Zuiver bieden wij veel meer aan dan alleen spa & wellness. Maak in de herfstvakantie gratis kennis met onze sportschool en doe mee met één van onze populaire groepslessen. Denk hierbij aan bodypump, tabata, kickboksen, yoga of barre. Ervaar zelf wat een uur sporten met jou doet!

Maak gratis kennis

4. Boswandeling in de herfst

Prachtige herfstkleuren, opkomende paddenstoelen en vallende bladeren. Het herfstseizoen is misschien wel de beste periode om een heerlijke boswandeling te maken. In het Amsterdamse Bos heb je verschillende wandelroutes, variërend in afstand. Geniet samen met je partner of gezin van een heerlijk dagje uit in de natuur en haal hiermee het maximale uit je herfstvakantie.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook