Dagje uit op maandag

Wat een heerlijk vooruitzicht! Je weekend duurt nog een dag langer en je bent maandag lekker vrij. Waarschijnlijk wil je deze vrije dag zo goed mogelijk benutten en daarom ben je op zoek naar een leuke invulling van je dag. Zuiver geeft jou met dit artikel inspiratie voor de perfecte dag uit op de maandag!

Ervaar de rust in onze spa

Bij Zuiver geniet je de hele dag door van luxe, rust en ontspanning. Bij slecht weer kan je gebruik maken van ons brede aanbod aan sauna’s en baden. Bij mooi en warm weer kan je plaats nemen op onze ligweide en genieten van de strakblauwe lucht. Hieronder vind je alvast een impressie van onze faciliteiten. 

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam

Wanneer je aan Amsterdam denkt dan denk je vaak aan de drukte van de stad. Ben je juist even toe aan een moment van rust en wil je even ontsnappen aan de drukte. Zuiver is gelegen in het Amsterdamse Bos. Een unieke plek in Amsterdam waar je geen last hebt van verkeer of de drukke binnenstad. Relax in de traditionele Finse sauna’s, versoepel je spieren en gewrichten in de infraroodsauna, breng je lichaam in balans met kleurentherapie en dompel jezelf onder in één van de aromabaden of whirlpools. Bij Spa Sport Hotel Zuiver kun je onthaasten, rusten, bijtanken en bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe. Parkeergelegenheid voor de deur. Badjas en slippers zijn verplicht en eventueel te huren bij ons op locatie.

Waarom plannen onze gasten een spa dag op een maandag?

De maandag vormt voor veel mensen de perfecte spa dag vanwege de start van de week. Wie wilt er nou niet de week beginnen op een ontspannen en uitgeruste manier? Daarnaast is de maandag de dag voor de traditionele saunabezoekers. Op deze dag is het dragen van badkleding niet toegestaan en kan je een wellnessdag op de traditionele manier ervaren. Tot slot plannen onze gasten een dagje weg vanwege een extra dagje vrij. Voor veel mensen is het weekend vaak al volgepland met activiteiten of sociale verplichtingen en biedt de maandag de perfecte dag om een sauna dag in te plannen.

Lees ook > Dagje uit als het warm is

Een goedkoop dagje uit

Zuiver heeft iedere maand diverse acties waar je van kan profiteren. Denk hierbij aan acties op onze entree, arrangementen of beautybehandelingen. Maak eenvoudig online je reservering en betaal op locatie!

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook