Dagje uit als het warm is

Een strak blauwe lucht, een heerlijk zonnetje en aangename temperatuur. De perfecte omstandigheden voor een heerlijke dagje uit! Maar wat ga je doen? De stranden liggen vol, je hebt geen zin om in de file te staan en het liefst lig je lekker bij het zwembad. Zuiver zorgt er deze zomer voor dat jij van een ontspannen en aangename zomerdag kan gaan genieten!

Wat kun je buiten doen als het warm is?

Als je aan een spa denkt dan komen wellicht de gedachtes naar boven van sauna’s en warme temperaturen. Maar wist je dat Zuiver veel meer te bieden heeft ?

-          Diverse buitenbaden voor de benodigde verkoeling

-          Een zonovergoten terras

-          Een cocktailbar waar heerlijke smoothies en cocktails geschonken worden

-          Ligbedjes waar je gratis gebruik van kan maken

Waarom een spa dag het perfecte dagje uit is op een warme dag

Bij Zuiver proberen wij jou het eendaagse vakantiegevoel te laten beleven. Op een zomerse dag komen verkoeling, ontspanning, culinair genieten en gezelligheid samen. Een dagje Zuiver wordt daarom veelal gezien als de perfecte vriendinnendag.

Wil jij deze zomer het vakantiegevoel zelf komen ervaren? Bekijk dan onze huidige spa acties en profiteer van onze huidige aanbiedingen op entreetickets, arrangementen en/of behandelingen. Zuiver heet jou deze zomer welkom bij de ‘koelste’ plek van Amsterdam!

Bekijk onze arrangmenten

Uitstekend bereikbaar

Wist je dat onze spa uitstekend bereikbaar is vanuit de omliggende steden van Amsterdam? Denk hierbij aan de steden zoals Weesp, Diemen, Haarlem en Almere. Zuiver is zowel per auto als OV uitstekend bereikbaar.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook