Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Badkledingdag Spa 3 Spa 1
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image

Dagje weg in Amsterdam

Ben jij binnenkort een dagje vrij en kijk je er naar uit om een leuke dag te plannen samen met je beste vriend, vriendin of partner? Bij Spa Sport Hotel Zuiver kan je zeven dagen per week heerlijk tot rust komen in de grootste spa van Amsterdam! Geniet van de diverse baden, het grote aanbod aan sauna’s en praat samen met je beste vriend(in) gezellig bij in onze grote relaxruimte. 

Ben je al geruime tijd toe aan een moment van gezelligheid en ontspanning? Dan vormt een dagje spa voor jou het ultieme dagje weg in Amsterdam!

Dagje weg met je vriend 

Heeft je vriend een lange en/of stressvolle periode achter de rug en zijn jullie toe aan een moment van rust? Zuiver heeft diverse uiteenlopende arrangementen samengesteld waarbij je samen kunt genieten van een heerlijke spa dag. Geniet van alle spa faciliteiten, het ruime aanbod aan massages en verwen jezelf met een heerlijk culinair gerecht. Na deze dag zullen jullie Zuiver als herboren weer verlaten. 

Korting op jouw spa dag!

Zuiver heeft maandelijks diverse aanbiedingen gericht op behandelingen, arrangementen en culinaire gerechten. Voor een compleet overzicht van de huidige acties klik hier