Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image

Dagje uit in Amsterdam

Ben jij op zoek naar inspiratie voor een heerlijk dagje weg in Amsterdam? Ontloop dan de drukte van het centrum en kom volledig tot rust in de spa van Zuiver. Spa Sport Hotel Zuiver is gelegen in het Amsterdamse Bos waar je kunt ontspannen na een drukke en/of stressvolle periode. Zuiver biedt tal van spa faciliteiten variërend in diverse sauna's, baden en relaxruimtes. Om volledig te kunnen genieten van heerlijke dag ontspanning in Amsterdam, heeft Zuiver speciaal voor jullie de volgende twee arrangementen geselecteerd. Geniet een dag lang van alle spa faciliteiten en keer als herboren terug richting huis!


admtext_image admtext_image

Combineer je dagje weg met de heerlijkste beauty behandelingen

Naast de spa faciliteiten kun je ook een bezoek brengen aan onze beauty afdeling. Geniet van de heerlijkste massages zoals een hotstone massage, ontspanningsmassage of onze populaire Ayurvedische massage. Voor een compleet overzicht van onze massages klik hier

Wil je samen met je vriendin genieten van een compleet verzorgde dag? Bekijk dan ook eens onze arrangementenpagina. Hier vind je een overzicht van de meest uiteenlopende arrangementen van Zuiver.