Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
Culinair


Bij Zuiver kun je ook culinair genieten! Tussen de saunagangen door genieten van een heerlijke lunch of diner of gaat je voorkeur uit naar een klein hapje in combinatie met een drankje? In onze verschillende restaurants en bars in de spa kun je terecht voor culinaire traktaties voor zowel lunch als diner, koffie of thee met gebak of een borrel en bite!

Spa a la carte restaurant

Wil je uitgebreid lunchen of dineren tijdens je spa bezoek? Kom dan naar ons  a la carte restaurant. Onze gevarieerde menukaart biedt de beste seizoensgerechten of laat je verrassen door de dagelijks wisselende special van onze chef-kok. 's Zomers kun je bij mooi weer ook buiten op het zonnige terras van de spa terecht.   

Bekijk hier de menukaart

Het is aan te raden om te reserveren. Dit kan in het a la carte restaurant op de dag van je bezoek.

Brasserie

In ons restaurant op de eerste verdieping kun je aanschuiven voor een huisgemaakte pizza of pasta. Vanaf  € 19,50 per persoon geniet je van een 2-gangen keuze menu. Je wordr ontvangen met een vers gebakken broodje, kies uit een soepje of Mediterraanse proeverij en een pizza of pasta naar keuze.

Bekijk hier de menukaart

Lounge bar

Even lekker bijkletsen met een vriend of vriedin? In onze lounge geniet je in comfortabele banken en stoelen van een heerlijk drankje in combinatie met een hapje. Kies uit diverse soorten finger food als bitterballen, inktvisringen, een broodplateau of een van de gezonde smoothies!

Relax bar

Eet jij liever licht tijdens je bezoek aan de spa? Neem dan plaats in een van de comfortabele fauteuils of ligbedden op de eerste verdieping en ontspan tussen de saunarondes door met een hapje en een drankje. Onze Relax en Fusion menukaart bevat gerechten als Miso bouillon, dim sim, mini loempia's en yakitori spiesjes.