Crush Your Goals

met Fitness Zuiver en lululemon Amsterdam!


Wegens succes verlengd!
Maak ook in maart weer kans op een gratis lululemon outfit!


Speciaal voor leden
: In samenwerking met lululemon Amsterdam helpen we je graag bij het verpletteren van jouw doelen. Bij Fitness Zuiver vinden we het heel belangrijk dat jij altijd gemotiveerd blijft om te sporten. Met moderne apparatuur, een groot en gevarieerd groepslessenaanbod en persoonlijke aandacht van onze professionele instructeurs bieden wij een inspirerende sportomgeving. Uiteraard komt de motivatie in de basis bij jouzelf vandaan, maar samen met lululemon geven we je graag een extra steuntje in de rug.

Stempelkaart

De nieuwe Fitness Zuiver lululemon stempelkaart is er om jou extra te belonen voor het verpletteren van jouw doelen. Voor iedere keer dat je deze maand bij Zuiver komt sporten ontvang je van ons een stempel (maximaal 1 stempel per dag). Laat je kaart stempelen bij de balie en verzamel er deze maand in totaal 12. Lever de volle stempelkaart in bij de fitnessbalie en ontvang een 15% kortingsvoucher voor lululemon Amsterdam (Hartenstraat 13). Aan het einde van de maand wordt er onder alle volle stempelkaarten een lululemon Fit Session verloot (details hieronder).

Maak kans op een persoonlijke Fit Session bij lululemon Amsterdam

Met jouw volle stempelkaart maak je aan het einde van de maand kans op een Fit Session van lululemon Amsterdam. Samen met een 'educator' van lululemon pas je kleding in de winkel om een mooie outfit samen te stellen. Je kiest 1 top en 1 bottom die je aan het einde van je bezoek gratis mee naar huis neemt. De maximale waarde van de 2 items bedraagt in totaal € 200*. De Fit Session wordt verloot op de eerste werkdag van de volgende maand.

* De samenstelling van de outfit staat vast: 1 top en 1 bottom naar keuze met een maximale totale waarde van € 200,-

lululemon Amsterdam

lululemon is een Canadees merk dat is gespecialiseerd in 'technical athletic apparel' met lijnen voor yoga, hardlopen, fitness - eigenlijk alles waarbij je jezelf in het zweet werkt. En lululemon wilt meer zijn dan alleen een kledingmerk. Het is een beweging die inzet op mindfulness waar bij ze heilig geloven in dat als je je grenzen op sportief gebied constant weet te verleggen, je ook in alle andere aspecten van je leven succesvol kunt groeien.

lululemon Amsterdam
Hartenstraat 13 (9 Straatjes)

Check lululemon online

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!