Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Crossfitness

Een uitdagend en intensief trainingsprogramma

Biedt jouw huidige trainingsschema niet voldoende uitdaging meer of ben je op zoek naar een work-out dat zich kenmerkt door een hoge intensiteit? Crossfitness is een uniek trainingsprogramma waarmee je alle spiergroepen snel en effectief kunt trainen op een veelzijdige manier. Crossfitness is vergelijkbaar met populaire Crossfit programma. 

Gedurende de crossfitnesstraining worden er onder andere halterstangen, kettlebells, springbankjes, zandzakken, touwen en ringen gebruikt. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, trekken, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Effectief alle spiergroepen trainen

Wellicht heb je al diverse trainingsschema’s geprobeerd om alle spiergroepen de benodigde aandacht te geven.  Een trainingsschema vereist discipline en structuur en dit is niet voor iedereen even makkelijk op te volgen.  Het crossfitnessprogramma zorgt ervoor dat alle spiergroepen worden getraind zonder ingewikkelde schema’s.  Dankzij het uitdagende karakter van de training biedt het crossfitnessprogramma  zowel voldoening aan de recreatieve als de competitief ingestelde sporters. Gedurende één minuut voer je zoveel mogelijk herhalingen uit. Dit zorgt ervoor dat je jezelf kunt vergelijken met andere deelnemers. 

Je zult merken dat je conditie na een aantal lessen aanzienlijk vooruit gaat. Dit komt omdat het crossfitnessprogramma niet specifiek inspeelt op een bepaalde discipline maar op de algehele conditie.

De groepsles Crossfitness wordt gegeven op dinsdag en donderdag

Aanvraag Gratis Dagpas Zuiver Amsterdam
Maak een dag lang gratis kennis met de sport faciliteiten van Zuiver. let op: Na het versturen van het onderstaande formulier is je gratis dagpas 7 dagen geldig! De dagpas is alleen geldig op afspraak!

Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*
Wil je iemand meenemen?
Ja/Nee