Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Trainingsdoel: Conditie opbouwen  

Cardio training helpt om je conditie op te bouwen en je uithoudingsvermogen te verbeteren en bovenal om je goed te voelen. Het heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest en vooral in het dagelijkse leven zoals trap lopen, fietsen, boodschappen doen of bij het doen van andere activiteiten zal je het verschil gaan merken. 

Voordelen van cardio training zijn: 

- Meer energie
- Een boost voor je zelfvertrouwen
- Stress reductie
- Beter uithoudingsvermogen
- Minder kans op ziektes
- Betere gezondheid 

Sporten is de basis om je fit en vitaal te voelen. Wil je conditie opbouwen, je uithoudingsvermogen verbeteren of juist meer spierkracht? Om echte vooruitgang te boeken raden wij je aan om minimaal 2x per week aan cardio training te doen. 

Tips voor een goede cardio training

Een goede warming-up en cooling-down zijn bij conditietraining van essentieel belang. Bouw daarom je training 5-10 minuten op in een rustig tempo en sluit je training hier ook weer mee af. Vergeet tot slot niet om je lichaam voldoende rust te geven om te herstellen!

Verleng iedere keer je training een stukje of voer de intensiteit bij iedere training op. 
Probeer ook eens een interval training waarbij je de intensiteit tijdens je training afwisselt. 
Wissel regelmatig van oefeningen om jouw conditie te verbeteren. Wissel bijvoorbeeld de cross-trainer eens af met een roeimachine of de loopband en denk ook eens aan een circuittraining met gewichten. 

Verschillende trainingsmethoden 

Bij Fitness Zuiver zijn vind je alles wat je nodig hebt om jou conditie te verbeteren en je goed te voelen. In de sportschool vind je zeer gebruiksvriendelijke apparatuur zoals loopbanden, cross-trainers, steppers, fietsen en roeiers van Technogym, die elke trainingssessie van jou onthoudt. Ook vind je een groot aanbod aan allerlei groepslessen die bijdragen een jouw conditie zoals bodypump, RPM/spinning, boksen, Tabata, Thai boxen en cross fitness. Leg je doelen aan de fitness professionals van Fitness Zuiver voor en ga vervolgens aan de slag met jouw persoonlijke work-out schema. 

Vraag vandaag nog een gratis dagpas aan en maak kennis met fitness Zuiver.