Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Badkledingdag Spa 3 Spa 1
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
admtext_image

Dag Sinaasappelhuid, hallo zomer!

Maak je klaar voor de zomer en ga cellulitis te lijf! Comfort Zone heeft de sleutel gevonden tussen cellulitis en het corrigeren ervan. Onze specialisten kunnen met de vernieuwde Body Strategist lijn van Comfort Zone cellulitis verminderen en zelfs laten verdwijnen. 

De kuur bestaat uit diverse pakkingen die verstevigend, ontgiftend en vochtafdrijvend werken. De pakkingen worden afgewisseld met een speciale bindweefselmassage, die bestaat uit verschillende massagetechnieken welke de huid activeren en stimuleren. De massage heeft namelijk een positieve werking op het bindweefsel en het lymfatisch systeem.

Resultaat: vermindert de kenmerkende symptomen van cellulitis,  het metabolisme verbetert, wat zorgt voor een betere doorbloeding en de vetafbraak wordt gestimuleerd waardoor het lichaam wordt geremodelleerd.

Ga jij voor optimaal resultaat? Wij bieden je 6 weken gratis sporten in de fitness van Zuiver in combinatie met deze kuur.

Kuur

De eerste behandeling duurt 75 minuten en bestaat uit een intakegesprek, het opstellen van een behandelplan en de eerste cellulitispakking.

Nu 6 cellulitis behandelingen voor maar € 299,- inclusief 6 weken onbeperkt sporten in het moderne fitnesscentrum van Zuiver!

Boeken

De kuur kan bij onze receptie worden geboekt of neem contact op via onderstaand contactformulier. Onze specialisten nemen dan contact met je op. 
Naam*
Email*
Opmerking