Sportevenement organiseren

Wilt u een sportevenement voor uw bedrijf of relaties? Dan beschikt Spa Sport Hotel Zuiver over een breed aanbod aan business- en sportfaciliteiten waaronder:

  • Vergaderzalen beschikbaar van 6 tot 150 personen;
  • Diverse groepsleszalen waar de meest populaire groepslessen worden verzorgd;
  • Moderne cardioapparatuur;
  • Er staat een team klaar van professionele fitness- en groepslesinstructeurs;
  • 21 gravelbanen en 11 binnenbanen;
  • Gelegen aan het Amsterdamse Bos;
  • Aanwezigheid van een event manager die de organisatie voor u uit handen neemt.

Spa Sport Hotel Zuiver heeft alles onder één dak om een succesvol sportevenement te organiseren voor uw bedrijf!

tennistoernooi organiseren

Waarom kiezen bedrijven voor Spa Sport Hotel Zuiver

Door het jaar heen organiseert Zuiver diverse sportevenementen voor zowel het MKB als voor grote multinationals. Bij het organiseren van een sportevenement merken wij dat bedrijven behoefte hebben aan professionele hulp. Wat wil je ermee bereiken? Hoe pak je het aan? Wie betrek je in je organisatie? Dit zijn voorbeelden van vragen waar de organisatie niet direct antwoord op heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij waar de behoefte ligt. Doordat Zuiver alles voor bedrijven uit handen neemt, wordt dit door onze klanten ervaren als zeer prettig.

Draaiboek sportevenement

Aan de hand van uw wensen creëert Zuiver een draaiboek voor uw sportevenement. In het draaiboek combineren we het ontvangst, de sportactiviteiten, lunch/dinermogelijkheden en eventuele vergaderingen en/of lezingen in een overzichtelijk draaiboek. Dit draaiboek wordt samengesteld door onze eventmanager na een persoonlijk gesprek.

ABN Amro heeft in oktober 2017 samen met Zuiver Amsterdam een zeer succesvol event georganiseerd voor een groep van 125 medewerkers. In de ochtend en middag hebben we twee informele meetings gehad met als break een healthy lunch. ‘s Middags kregen de deelnemers les in verschillende sporten (tennis, yoga, spinning en boxing) als onderdeel van een ontspanning en teambuilding programma. Daarna heeft de groep geborreld op het Amstelpark terras en is de avond gezellig afgesloten met een grill buffet diner in de omgebouwde zaal. Het succes van de dag zat vooral in een leuk afwisselend programma, die vlekkeloos werd ondersteund door het personeel van Zuiver Amsterdam. We komen hier graag weer terug.

Kosten van een sportevenement

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een sportevenement? Neem dan contact op met onze eventmanager!

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook