Goede doelen


Deze organisatie is het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties worden schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden gesteund. Join the Pipe is aangesloten bij het ANBI, Algemeen Nut Beogende Instelling.

Spa Sport Hotel ZUIVER voelt zich verbonden met dit project en staat voor schoon water. Wij ondersteunen uit maatschappelijke betrokkenheid dit goede doel. In 2018 worden er waterpunten geïnstalleerd bij onze sportfaciliteiten en stimuleren wij het navullen van drinkwater.

Stichting Metakids

Spa Sport Hotel Zuiver steunt Metakids.

Metabole ziekten (ook wel stofwisselingsziekten genoemd), zijn verantwoordelijk voor bijna 20% van de sterfgevallen onder kinderen in Nederland. Dit maakt metabole ziekten tot doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen. Toch is de term nog onbekend bij de meeste mensen. Dit moet veranderen en daar hebben we iedereen bij nodig. Metakids werft fondsen voor onderzoek voor nieuwe behandelingen en brengt metabole ziekten onder de publieke aandacht. Volg Metakids op www.metakids.nl en www.facebook.com/Metakids.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook