Evenementenlocatie Amsterdam

Bij Zuiver vinden diverse terugkerende evenementen plaats. Wij weten dan ook als geen ander hoe alles in goede banen te leiden en optimale service te bieden aan zowel grote als kleine groepen. Zo is onze locatie onder andere geschikt voor:

  • Sportevenementen als teambuilding sessies
  • Meerdaagse communicatietrainingen incl. hotelovernachting
  • Combinatie van vergaderen & sport activiteiten
  • Workshops en PR events
  • Fotoshoots, introductie van een merk
  • Personeelsuitjes

Er zijn standaardarrangementen te boeken voor groepen van  6-88 personen en onze event manager kan samen met u de invulling van uw evenement personaliseren, zodat het geheel de uitstraling van uw bedrijf zal hebben.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uitstekende bereikbaarheid

Eén van de kenmerken van een goede evenementenlocatie is de bereikbaarheid. Uw gasten kunnen zowel per auto als per openbaar vervoer (bus, trein en metro) Spa Sport Hotel Zuiver eenvoudig bereiken. De evenementenlocatie van Spa Sport Hotel ZUIVER ligt vlakbij de ringweg A10, A9, A4. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Daarnaast is het makkelijk om het centrum in te gaan met een huurfiets of tram en is Schiphol binnen 15 minuten te bereiken.

Behalve een unieke vergaderlocatie in Amsterdam bieden wij u vele andere faciliteiten. Kom bijvoorbeeld tot rust in onze riante spa, breng de nacht door in ons wellness hotel of raak uw energie kwijt op de tennisbaan of in de moderne fitness. Met 50.000 m² aan wellness- en sportfaciliteiten is er meer dan genoeg te beleven bij Spa Sport Hotel ZUIVER gelegen in de natuur van het Amsterdamse bos.

Tarieven en beschikbaarheid

Onze verhuurprijzen zijn erg interessant in vergelijking met vergaderlocaties op ZuidAs en in Amsterdam. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, tarieven en/of beschikbaarheid? Neem dan contact met  ons op via 020 3010 700 of zakelijk@zuiveramsterdam.nl. Wij denken graag met u mee!

Adres
Koenenkade 8 
1081 KH Amsterdam 
020 3010 769

Marc-Etienne Kok | ABN Amro Bank NV Business Manager Corporate & Institutional Banking
ABN Amro heeft in oktober 2017 samen met Zuiver Amsterdam een zeer succesvol event georganiseerd voor een groep van 125 medewerkers. In de ochtend en middag hebben we twee informele meetings gehad met als break een healthy lunch. ‘s Middags kregen de deelnemers les in verschillende sporten (tennis, yoga, spinning en boxing) als onderdeel van een ontspanning en teambuilding programma. Daarna heeft de groep geborreld op het Amstelpark terras en is de avond gezellig afgesloten met een grill buffet diner in de omgebouwde zaal. Het succes van de dag zat vooral in een leuk afwisselend programma, die vlekkeloos werd ondersteund door het personeel van Zuiver Amsterdam. We komen hier graag weer terug.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook