Diensten

Geef uw zakelijke bijeenkomst een extra dimensie door uw meeting te koppelen aan een sportieve les zoals een tennis clinic of groepsles yoga, cross fit, spinning of boxing of trek er op uit voor een bootcamp of teambuildingssessie in de omringende natuur van het Amsterdamse bos.

Ook gezamenlijk luxueus ontbijten, een geheel verzorgde lunch of een heerlijk diner op basis van uw wensen zijn mogelijk. Evenals een verzorgde bedrijfsborrel in de gezellige bar van Amstelpark. Wij denken graag met u mee om uw doelstellingen te realiseren. Al uw wensen zijn mogelijk dankzij onze professionele service. Voor meer informatie of overleg, neemt u dan contact op met onze Event Manager per telefoon 020-3010769 of per email: zakelijk@zuiveramsterdam.nl.

 

 

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook