Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Business hotel 

Bent u binnenkort voor zakelijke redenen in Amsterdam en zoekt u een Business hotel dat in alle gemakken voorziet? Spa wellness hotel Amsterdam is een uitstekende uitvalsbasis voor uw vergadering of business event. Dankzij onze gunstige ligging bereikt u zo het centrum van Amsterdam, net als Amstelveen, de Zuidas, Schiphol of één van de vele uitvalswegen.

U bent meer dan welkom in één van de 31 luxe kamers of suites van Hotel Zuiver Amsterdam. Of u nu kiest voor een Twin Room of één van de ruimere, luxueuzere suites, alle hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. 

Om uw vergadering of business event te combineren met een overnachting in ons hotel, neem contact met ons op

Ontspannen na een intensieve dag werken 

Wij kunnen ons voorstellen dat u na een lange dag vergaderen toe bent aan wat ontspanning. Daarom geeft Hotel Zuiver u de mogelijkheid om na een beurs, congres of vergadering gebruik te maken van de diverse spa- en fitness faciliteiten. Hier zullen geen extra kosten voor in rekening worden gebracht. 

De combinatie van de diverse vergader mogelijkheden, de gunstige ligging en de beschikbare kamers, maken Spa Sport Hotel Zuiver tot het perfecte Business hotel voor uw zakelijke overnachting. 

Boekt u regelmatig zakelijke overnachtingen in Amsterdam?

Bent u meerdere malen per jaar in Amsterdam voor bijvoorbeeld een congres, vergadering of beurs? Hotel Zuiver hanteert speciale tarieven voor terugkerende zakelijke gasten. Voor meer informatie over de tarieven kunt u contact opnemen met de afdeling sales: 020-3010769 (telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00) of stuur een mail naar zakelijk@zuiveramsterdam.nl