Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
Sport, altijd fit en productief

Zonder vitale werknemers geen vruchtbare ideeën. Voldoende beweging is hét recept voor energiek personeel en reduceert ziekteverzuim. Om lichaam en geest in optimale conditie te houden, biedt Zuiver programma’s op maat voor zowel individuen als groepen. Professionele fitnessapparatuur, persoonlijke begeleiding en advies en een uiteenlopend aanbod van groepslessen maken Zuiver dé plek in Amsterdam om te sporten. Voor organisaties zijn er diverse mogelijkheden voor 
bedrijfsfitness die wij graag met u bespreken.

Bedrijfsteam

Wilt uw bedrijfsteam topfit aan de start van de Dam tot Damloop of een ander sportief evenement? Onze specialisten waaronder een personal trainer, diëtiste en een fysiotherapeut gaan met uw team aan de slag om ze klaar te stomen voor hun ultieme sportdoel. Om de werknemers ook de nodige ontspanning te bieden mogen zij dagelijks gratis een uur relaxen in de luxe spa van Zuiver. 

Gezondere levensstijl voor werknemers

Kunnen een aantal van uw werknemers wel wat hulp gebruiken om actiever en gezonder  te leven? Kies dan voor één van de Zuiver Personal Training Packages. Een team van professional kijkt samen met uw werknemer  naar het eet- en beweegpatroon om , na een uitgebreide screening door een fysiotherapeut, een passend programma samen te stellen.

Contact

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek telefonisch contact op via 020 30 10 707 (ma-do 09:00 - 21:00 uur - vrij -zo 09:00 - 17:00 uur) of per e-mail sales@zuiveramsterdam.nl.