Buitenbad Amsterdam

Stel je eens voor. Een plek in Amsterdam waar natuur, een 40-meter lang (buiten)bad en een grote tuin met ligbedjes samenkomen. Waar Zuiver in de winter bekent staat om haar sauna's, veranderd Zuiver in de zomer naar een plek waar vooral verkoeling centraal staat. Ontsnap jij deze zomer aan de broeierige parken, de lange files richting de stranden of aan de warme binnenstad?

Combineer zwemmen, relaxen en culinair genieten

Naast ons brede aanbod aan buitenbaden kan je zowel in de middag als de avond neerstrijken op ons grote terras. Geniet van diverse lunch- en diner mogelijkheden en laat je culinair in de watten leggen. De combinatie van ligbedjes, buitenbaden en een heerlijke lunch of diner geven jou het ultieme vakantiegevoel.

Maak zowel 's ochtends, 's middags en 's avonds gebruik van onze buitenbaden!

Geniet op verschillende dagdelen van de spa faciliteiten van Zuiver. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die na werk nog even willen genieten van een prachtige zomeravond. Voor een overzicht van onze openingstijden klik hier.

Geniet zeven dagen per week van onze buitenbaden

Zuiver is zeven dagen per week geopend waardoor je zowel door de weeks als in het weekend een dag verkoeling kan inplannen. Reserveer online je entreetickets en betaal pas bij vertrek! Nieuwsgierig geworden? Bekijk nu alvast onze lopende spa acties!

Uitstekend bereikbaar

Wist je dat onze spa uitstekend bereikbaar is vanuit de omliggende steden van Amsterdam? Denk hierbij aan de steden zoals Weesp, Diemen, Haarlem en Almere. Zuiver is zowel per auto als OV uitstekend bereikbaar.

Veel gestelde vragen

Ik wil graag komen zwemmen met badkleding aan, mag dat?

Zuiver organiseert iedere week speciale badkledingdagen. Op dinsdag en donderdag is badkleding verplicht en kan je op deze dagen in badkleding genieten van het zomerse weer.

Wat voor soort buitenbaden hebben jullie?

In de zomer kan je genieten van uiteenlopende faciliteiten. Denk hierbij aan een 40-meter lang zwembad, een whirlpool en een hottub. Ook hebben wij diverse buitendouches waar je snel even kan afkoelen van het warme en tropische weer.

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook