Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Badkledingdag Spa 3 Spa 1
Spa Sport Hotel ZUIVER

Gratis dagpas

Ervaar zelf onze Zuiver-methode die jou helpt naar
een gezonder leven. Maak met de dagpas één dag gratis gebruik van alle fitness faciliteiten en doe mee aan één van onze groepslessen.

admtext_image

Bodypump

Lichtelijk uit vorm? Kom snel 'in shape' bij Zuiver in Amsterdam. Body Pump is een fitness work-out waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen worden aanpakt. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door te variëren in de gewichten. Body Pump is gericht op spierversteviging, afslanken en het behouden van spiermassa. 

Voor iedereen geschikt

BodyPump is een groepsles dat voor iedereen toegankelijk is. Je hoeft niet aan bepaalde conditie – of gezondheidseisen te voldoen om deel te kunnen nemen aan de les. Onder leiding van professionele instructeurs worden alle oefeningen rustig en duidelijk uitgelegd zodat je alle oefeningen snel onder de knie hebt. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel gewicht je gebruikt tijdens de training. 

Muziek

Elke oefening wordt uitgevoerd met motiverende muziek op de achtergrond. Hierdoor wordt je nog meer gestimuleerd om extra je best te doen tijdens de groepsles. Dit houdt echter niet in dat je speciale danspasjes moet kennen. 


De groepsles Bodypump wordt aangeboden op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Let op: na het versturen van het onderstaande formulier is je gratis dagpas 7 dagen geldig! De dagpas is alleen geldig op afspraak!

Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*