Zo herstel je van een lang schooljaar

Het schooljaar zit erop! Een moment waar je waarschijnlijk lang naar uit hebt gekeken. Het is nu tijd om alles omtrent school los te laten en te genieten van je vrije tijd. Om ervoor te zorgen dat je eind augustus weer fris aan je nieuwe schooljaar begint, heeft Zuiver diverse tips voor jou om aankomende weken de batterij weer helemaal op te laden.

1.    Sportieve activiteiten

Ze zeggen niet voor niets ‘de laatste loodjes zijn het zwaarst’. Je hebt aan het einde van het schooljaar wellicht nog veel moet leren, wat ervoor heeft gezorgd dat je een zware mentale inspanning hebt moeten leveren. Het is nu tijd om deze mentale inspanning af te wisselen met fysieke activiteiten zoals sporten. Met sporten bezorg je jouw hersenen een gezonde dosis zuurstof, wat weer zorgt voor mentale ontspanning. Denk hierbij aan lopen, fietsen, yoga of andere sportactiviteiten. Je zal na een aantal sportsessies het verschil al gaan merken!

2.    Een heerlijke lachbui

Lachen is gezond! Een goede lachbui is misschien wel de ultieme vorm van ontspanning. Zoek op Netflix, Youtube of op tv een leuke film of serie en geniet van een heerlijke lachsessie.

3.    Gun je hersenen rust

Gun je hersenen gedurende jouw vakantie ook genoeg rust. Dit betekent dat je niet de gehele dag achter je computer of smartphone kruipt. Doe iets wat relatief weinig concentratie en inspanning vergt.

4.    Powernap

Neem af en toe tijd voor een powernap! Een powernap mag doorgaans niet langer duren dan 20 minuten en doe je idealiter tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Een powernap verhoogt je cognitieve vaardigheden zonder je ritme overhoop te halen.

Lees ook: Dagje uit met warm weer

Ben je toe aan échte ontspanning?

Geniet dan deze zomer van het vakantiegevoel bij Zuiver in eigen land.

  • Diverse buitenbaden, bubbelbaden en whirlpools
  • Maak gratis gebruik van onze ligbedjes
  • Een zonovergoten terras
  • Geniet van de heerlijkste cocktails

Bekijk onze zomerse acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook