Vriendschap is... Samen ontspannen!

Met de een kun je eindeloos lachen, met de ander ga je avonden lang stappen en bij je allerbeste vriend(in) kun je echt met al je problemen terecht en voer je de diepste gesprekken. Vriendschap bestaat in vele vormen. Wat is het geheim achter een goede vriendschap? Je leest het hieronder;

Het geheim achter een goede vriendschap

  • Zorg dat je voldoende tijd vrij maakt voor je vriend(in), ook wanneer je het zelf heel druk hebt. Als je niet direct tijd hebt om af te spreken, maak dan een afspraak voor volgende week. Blijf altijd moeite doen om elkaar te zien!
  • Wees altijd eerlijk en oprecht tegen elkaar. Het is niet altijd even leuk om je (vriend)in ergens mee te confronteren, dus zorg vooral dat de timing goed is. Als de vriendschap goed is, weet je dat de relatie het aan kan en dat het een ongemakkelijke moment waard is.
  • Vriendschappen zijn er in goede en slechte tijden. Voel aan wanneer je vriend(in) je nodig heeft. Sla je avondje sporten een keer over of zeg tegen je partner dat je een keer niet mee eet en zet je vriend(in) even op de eerste plek.

Vier jullie vriendschap

Laat aan je beste vriend(in) zien hoeveel hij of zij voor jou betekent en trakteer jullie beide op een heerlijke spa dag. Haal gedurende jullie spa dag de mooiste herinneringen naar boven en keer als herboren richting huis. Relax in de traditionele Finse sauna’s, versoepel je spieren en gewrichten in de infraroodsauna, breng je lichaam in balans met kleurentherapie en dompel jezelf onder in één van de aromabaden of whirlpools. Bij Zuiver kun je onthaasten, rusten, bijtanken en bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe.

Wie trakteer jij op een dagje ontspanning? 

Bekijk onze sauna acties

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook