Voeding voor nieuwe energie na een lange winter

Maart is officieel de laatste wintermaand en daarmee sluiten we het koudste seizoen, waarin we vooral lekker willen ‘coconen’, dan echt af. De natuur geeft de eerste tekenen dat het einde van de winter eindelijk in zicht is; in het Amsterdamse bos rondom Spa Zuiver bloeien al krokussen en sneeuwklokjes. Ook ons lichaam heeft wat extra aandacht nodig na zo’n lange winter. In de wintermaanden hebben we vaak wat zwaarder gegeten en meer binnen gezeten, waardoor veel mensen in die periode een paar kilootjes aankomen. Tijd om ons lichaam te voorzien van gezonde voeding met nieuwe energie om ons op te maken voor de lente!

Zo biedt onze nieuwe menukaart in het spa- restaurant de keuze om tijdens een spa-bezoek te genieten van heerlijke en gezonde gerechten . Eye catcher is ons nieuwe voorgerecht (ook top als klein gerecht op zich); de Halve Avocado met pikante humus, boerenkwark en bloemen uit eigen kas. Dit gerecht smaakt niet alleen heerlijk romig en vol, het ziet er ook prachtig uit. De eetbare bloemen brengen alvast een eerste vleugje lente op je bord, terwijl de goede vetten en een hoge dosis kalium uit de avocado helpen je hart en bloedvaten gezond te houden. Juist door de ruime hoeveelheid goede vetten is de avocado een voedzaam en gezond product, en met zijn zachte structuur en nootachtige smaak een heerlijke vrucht die makkelijk te combineren is. Gezond genieten dus.

Bekijk onze sauna acties

Avocado met pikante humus

Lees ook: Winterdip

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook