Twee gouden tips van onze saunameester

Iedere ochtend word je uit bed gejaagd door het bulderende geluid van de wekker. Je schrikt wakker, bedenkt snel wat voor dag het is en bladert gelijk door je agenda op je telefoon om te kijken wat je allemaal moet doen. Je springt uit bed voor een snel ontbijt, je kleedt je aan en vliegt de deur uit om precies op tijd aan te komen op je werk. Komt dit je bekend voor? Dan is het tijd voor de nodige ontspanning! Om te voorkomen dat je hier op lange termijn de negatieve gevolgen van ondervindt, is het belangrijk om regelmatig te herstellen en tijd te nemen voor ontspanning. Onze saunameester heeft voor jou de gouden tip voor ultieme ontspanning!

Tip: Bezoek de spa eens om 09.00 uur ‘s morgens

Neem (als het nodig is) een ochtend vrij van je werk en breng een bezoek aan de spa. Dit is een ideale manier om de dag rustig te beginnen en om de nodige tijd voor jezelf te nemen. Daarnaast heeft het bezoeken van de spa in de ochtend ook nog eens een aantal voordelen!

- Goed begin van je dag!
Wat is er lekkerder dan je dag in totale rust te starten? Warm op in de sauna’s, dompel jezelf onder in één van onze aromabaden of whirlpools, neem een duik in het zwembad en strijk neer op een ligbed in de frisse boslucht.

- Er zijn bijna geen andere gasten in de spa
Omdat de meeste gasten pas rond 10.00 uur arriveren, is er tot die tijd bijna niemand in de spa. De rust van de ochtend overheerst, het 40 meter lange zwembad is vrijwel leeg en de geur van koffie en verse appeltaart lokt je naar het restaurant. Waren alle ochtenden maar zo relaxed….

Tip van de saunameester: bezoek de opgieting om 11.30 uur

Beroemd en berucht, de opgietingen van Zuiver. Al 10 jaar lang één van de dagelijkse hoogtepunten die een bezoek aan de spa een ware belevenis maken. Tijdens een opgieting, ook wel löyly of aufguss genoemd, giet de saunameester water verrijkt met aromatische oliën over de saunakachel en wappert de ontstane waterdamp door de sauna. De luchtvochtigheid stijgt en de waterdamp condenseert op je huid. Je geniet van de heerlijke aroma's en van de warme deken die op je neerdaalt. Deelname aan een opgieting is als het ware een detox voor het lichaam en is te vergelijken met een goede work-out.

Na een ochtend ontspannen in de spa zul je merken dat je lichaam en geest weer de nodige rust hebben gehad. Je spieren zijn ontspannen en alle dagelijkse beslommeringen zijn ineens veel minder erg dan je voorheen dacht. Je voelt je fitter, gezonder en vitaler en stapt met een lekker gevoel de deur uit. Wanneer zien we je weer?

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook