Spa date night

Je bent iedere dag vroeg op, je maakt lange dagen op je werk en voor je thuis op de bank kunt zitten moet je eerst de kinderen nog in bad doen en in bed leggen. Tijd voor elkaar heb je bijna niet. Herkenbaar? Dan ben je echt toe aan een avondje uit, mét je partner!

Samen een dagje weg!

Afhankelijk van het weer, je stemming, of de hoeveelheid tijd die je hebt, zijn je wensen voor een dag of avondje uit steeds weer anders. Wil je echt even helemaal tot rust komen en alleen maar tijd voor elkaar hebben? Ontdek wat rust en ontspanning met je doet en breng een bezoek aan Spa Sport Hotel Zuiver. Warm op in de sauna’s, dompel jezelf onder in één van onze aromabaden of whirlpools, neem een duik in het zwembad of neem plaats in één van onze restaurants of bars voor een culinaire traktatie. Onze spa faciliteiten bieden alles voor het meest ontspannende avondje weg in Amsterdam!

Dus; bel de oppas, reserveer de speciale winterdeal voor 2 personen, en geniet samen van een heerlijke ontspannen avond!

Reserveren

Een impressie van jullie spa dag

Lees ook: beauty verwendag

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook