Rimpels te lijf met goede voeding

Nieuw onderzoek laat zien dat het voor ons als vrouw extra belangrijk is om gezond te eten, willen we er stralend en jong uit blijven zien. Een gezond eetpatroon met groente, fruit en vette vis en weinig vlees, verzadigde vetten, suiker en zo min mogelijk alcohol, zorgt er bij vrouwen namelijk voor dat de huid aanzienlijk minder rimpels vertoont. Bij mannen wordt dit effect niet gevonden, daar spelen andere factoren mee in het ontstaan van rimpels.

Het effect van alcohol op het lichaam

Wat extra opvalt aan het onderzoek is dat het drinken van 1 glas alcohol per dag het effect van gezonde voeding al teniet doet. Vrouwen die het zogeheten mediterrane dieet volgden; veel groente, fruit, vis, olijfolie en 1 glas wijn, hadden niet minder rimpels. Daaruit blijkt dus hoe groot de invloed is van alcohol op ons lichaam en verouderingsprocessen.

De uitkomsten van het onderzoek lijken bevestiging te geven dat gezonde voeding een positief effect heeft op verouderingsprocessen in ons lichaam en daarmee ook op de huid. Het onderzoek is te lezen in het Journal of the American Academy of Dermatology.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook