Review: Remedy to Remedy behandeling Spa Sport Hotel Zuiver

In de wintermaanden kan onze weerstand wel een “boost” gebruiken. Ook onze huid heeft in de afgelopen koude maanden heel wat te verduren. Zeker als je een gevoelige huid hebt, heeft je huid in de winter extra aandacht en voeding nodig. Versterk en verhoog je weerstand daarom met de Remedy to Remedy behandeling bij Spa Sport Hotel Zuiver!

Ik heb deze behandeling onlangs ondergaan en ik wil mijn ervaring graag met jullie delen. De behandeling start met een duidelijke uitleg van de schoonheidsspecialiste over de Remedy producten van Comfort Zone. Ook wordt verteld wat ik kan verwachten van deze behandeling. Mijn huid wordt gereinigd met een zachte reinigingsolie en verfrissende toner wat gelijk een fris en aangenaam gevoel geeft. Na deze reiniging volgt een peeling.

Vervolgens wordt er een exclusief masker aangebracht. Dit is een beleving op zich. Dit masker is aangemaakt met koud water om roodhuid en irritatie in de huid te voorkomen. Dit koele vloeibare masker wordt met een spateltje aangebracht over het gehele gezicht, inclusief de ogen. Het masker moet ongeveer een kwartiertje intrekken. Langzaam verandert het masker in een geleidachtig geheel over mijn gezicht. Terwijl het masker intrekt, krijg ik nog een hoofd-schouder en nek massage wat extra ontspanning geeft.

Na afloop wordt dit geleiachtige masker als één geheel van mijn gezicht afgehaald. Dit masker maakt deze behandeling een bijzondere beleving. Tijdens het intrekken van het masker vraag je je af wat er eigenlijk gebeurt. Ik ervaar vooral een heel fris gevoel en mijn huid voelt koel en ontspannen aan.

De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende serum en crème van de Remedy lijn van Comfort Zone. Na de behandeling drink ik nog wat water en praat ik even na met de specialiste. Mijn huid voelt heel fris, schoon en ontspannen aan. De specialiste laat mij de Remedy producten van Comfort Zone zien en benoemd de producten die tijdens de behandeling zijn gebruikt. Ik vind het prettig dat de producten voor 98% op natuurlijke basis zijn wat mijn gevoelige huid ook weer ten goede komt. De producten bestaan uit extracten van de Wonderbloem uit Pure, Mexican Hyssop en Marula olie. Ook zijn de producten vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën, surfactanten en parfum.

Ik kan deze behandeling aanraden aan iedereen die wel wat extra gezichtsverzorging kan gebruiken en mensen die een gevoelige huid hebben. Deze behandeling is een heerlijk moment voor jezelf en geeft je vooral een verfrissend en schoon gevoel. Geniet ervan!

Bekijk de behandeling

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook