Ondertussen bij Spa Sport Hotel ZUIVER

We zijn inmiddels een aantal weken verder. Weken waarin we in Nederland zoveel mogelijk thuis moeten blijven en waar we de berichtgeving omtrent het Coronavirus op de voet volgen. Omdat ook Zuiver haar deuren heeft gesloten proberen wij in de tussentijd van de nood een deugd te maken. Zo vinden er enkele onderhoudswerkzaamheden plaats die in de toekomst moeten bijdragen aan een nog betere gastbeleving. Dit uiteraard met strikte inachtneming van alle gezondheidsvoorschriften. Hieronder geven wij een kleine impressie van de werkzaamheden.
De bouw van ons nieuwe hotel

Ook de bouw van ons nieuwe hotel gaat in deze tijden gewoon door. Met de week begint ons hotel meer vorm te krijgen en ook hier wordt met strikte inachtneming van alle gezondheidsvoorschriften aan gewerkt. Nadat in eerste instantie lang is gewerkt aan de fundering, zijn de afgelopen weken de eerste wanden op de begane grond geplaatst. Hieronder alvast een kleine impressie.Tot slot wensen we iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Uiteraard blijven wij jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook