No more excuses!

Een volle agenda; druk met werk, kinderen, vrienden, etentjes, cursussen… geen tijd meer om te sporten deze week. Voordat je het weet gaat het week in week uit op deze manier. Me-time, wat was dat ook alweer? Je voelt je steeds vermoeider en minder fit. De hoogste tijd om deze negatieve cirkel te doorbreken. Je wilt een fit lijf en misschien nog wel belangrijker, minder stress.

Sporten vermindert stress

We weten allemaal inmiddels dat sporten niet alleen goed is voor je lijf, maar ook voor het koppie. Tijdens een training hoef je even nergens aan te denken en na een training heb je een enorm voldaan gevoel. Je hebt aan je lijf gewerkt en je hoofd is leeg. Het is wetenschappelijk bewezen dat sporten stress vermindert. Sport verbetert namelijk de werking en het herstel van die onderdelen in je hersenen die jouw stressgevoel afremmen en daarmee ook de productie van stresshormonen. Win-win dus.

EMS trainingen: kort en effectief

Maar waarom kost het dan toch zoveel moeite om sporten in te plannen? Kost een training je teveel tijd? Heb jij een stok achter de deur nodig? EMS trainingen, trainen met impulsen vanuit de Bodytec, duren maar 20 minuten maar zijn net zo effectief als een reguliere workout van drie uur in de sportschool. En je doet het niet alleen. Je traint altijd onder de professionele begeleiding van een personal trainer. Hij of zij motiveert jou en helpt jou je doelen te bereiken. En hij is de spreekwoordelijke stok achter de deur; jullie hebben wekelijks een afspraak dus een no-show is geen optie.

EMS training

Snel fit worden

Samenvattend: als je één of twee keer in de week komt trainen bij Fit & Fast word je op een snelle en verantwoorde manier fit, het is makkelijk in te passen in volle agenda’s en je zult ervaren dat je minder gestrest rondloopt. Het proberen waard toch?! Boek vandaag nog een proeftraining.

Bel 020 21 01 348 of ga naar https://fitenfast.nl/over-fitenfast/ en ontmoet onze trainers.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook