Kom maar door met de lente!

Na een lange winter zijn de eerste zonnestralen meer dan welkom. Het is lente! Voordat we gaan genieten van de eerste uren op het terras is een kleine voorbereiding nodig. Hoe kun je je voorbereiden op de lente?

Tijd om te scrubben!

Wisselende temperaturen en een droge lucht hebben hun tol geëist. Het wordt tijd om de huid eens extra te verwennen. Door te scrubben verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de bloedsomloop. Met een gladde, schone en stralende huid als resultaat. Bovendien worden verzorgingsproducten bij regelmatig scrubben beter opgenomen door de huid. Bij scrubben denk je misschien als eerste aan je gezicht, maar het is ook goed om de rest van je lichaam hierin mee te nemen. Één á twee keer per week scrubben is voldoende. Door dit 's avonds te doen, geef je je huid de tijd om tijdens je nachtrust te herstellen.

Smeren, smeren, smeren

Een rijke vocht inbrengende crème is een tweede noodzakelijke stap. Smeer je dagelijks in met bodycrème of olie. Doe dit het liefst na het douchen en na het scrubben op een nog vochtige huid. Op die manier wordt het nog beter opgenomen in de huid. Met een mooi zacht en glanzend resultaat.

Hammam Deluxe

De lente is begonnen en bij de lente denken we aan nieuw leven en een grondige schoonmaak. Ook de gedachte aan het zitten op een terras met blote benen maakt ons blij. Maar dit willen we wel met een gezonde stralende huid. Wanneer je een Hammam Deluxe behandeling van 60 minuten boekt voel je je als herboren en dat is precies wat we willen in de lente. Bij de hammam deluxe behandeling wordt de huid gescrubd met een zijde handschoen. Je hele lichaam wordt ingezeept en gemasseerd met olijfzeep en ook je haren worden lekker gewassen.

Wanneer je de Hammam behandeling boekt mag je gebruik maken van onze privé ruimte in de spa. Zo kun je gebruik maken van onze speciale sensatiedouche en de stoomcabine. Vanuit de stoomcabine word je opgehaald door onze masseur waarna je plaats mag nemen op onze verwarmde marmeren behandeltafel. De masseur legt de behandeling zorgvuldig uit en vraagt of er dingen zijn waar je last van hebt zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Kort hierna volgt een warm water ritueel. De huid word gescrubd met een zijde handschoen zodat de huid weer heerlijk zacht voelt en er stralend uitziet. Na nog zo’n heerlijk water ritueel wordt de huid ingezeept met olijfzeep welke de huid soepel maakt en laat glanzen. Je wordt onder een deken van zeepbellen gelegd waarna het hele lichaam heerlijk stevig wordt gemasseerd. Nadat je op je rug bent gedraaid en de masseur je helemaal gemasseerd en ingezeept heeft, worden ook je haren gewassen en word je hoofdhuid grondig gemasseerd.

Hammam Amsterdam

Na de behandeling krijg je een kopje Rituals thee met een stukje Turks fruit. In de Rituals shop kun je nog even rustig bekijken of er producten staan die je graag thuis wilt gebruiken. Onder andere de vocht inbrengende bodycream en revitaliserende bodymist van de Hammam lijn geven je een optimale geursensatie van de behandeling.

Een perfecte behandeling om fris en stralend het voorjaar in te gaan!

Bekijk onze hammam behandelingen

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook